Автор
Мария Николова

Риана - бременна и много гола в Ню Йорк с розово палто Chanel

Няма какво да се лъжем. Риана знае как да провокира и да накара хората да говорят за нея. И да, тя получи страхотни отзиви за начина, по който съобщи за бременността си, но и беше подложена на немалко критики, особено по нашите ширини с коментари в духа на: „В този студ гола по корем! На интересна ли се прави?!“

View post on Instagram
 

Ами да, гола! Ние я намираме за прекрасна. Пък и който си има гореща кръв, студът в Ню Йорк не го притеснява. Сияеща и красива, Риана избра да покаже пред целия свят бременното си коремче в розов Шанел, дело на Карл Лагерфелд от колекция през 1996 г. Визията допълни със скъсани дънки и шарени накити, включително и голям кръст, полюшващи се над коремчето. И изглеждаше зашеметяващо, след като месеци наред кри бременността си зад широки дизайнерски дрехи.

Ние донякъде не сме изненадани от нейния избор - вече знаем, че тя обича винтидж модата – горещата певица от Барбадос има всичко на Гучи от Том Форд и всичко на Диор от Джон Галиано, а и в миналото се е появявала неведнъж с дрехи от същата колекция на Шанел от 1996 г., на която заложи, за да разходи коремчето.

View post on Instagram
 

Познавайки Риана и нейния стил, ние нямаме търпение да видим следващите ѝ тоалети, които тя ще избере за най-красивия период в живота си.

Същеременно бащата на певицата Роналд Фенти е на седмото небе от щастие. „Толкова съм щастлив, подскочих от радост. Много се вълнувам “, сподели родителят, след като научи за бременността на Риана. Оказва се, че Фенти харесва много мъжа до дъщеря си. По думите му той бил много свестно момче. Имал възможност да се запознае с него, след като Риана го завела в родината си в края на 2020 г.