Певицата Риана отбеляза по особено атрактивен и същевременно алегоричен начин оттеглянето на Доналд Тръмп от президентския пост. Певицата публикува на профила си в Инстаграм снимка, показваща как хвърля два големи чувала за боклук, пише People.

"Тук съм, за да помогна. Успяхме, Джо", гласи текстът към фотоса, който 32-годишната изпълнителка сподели часове след встъпването в длъжност на новия президент на САЩ - Джо Байдън .

View post on Instagram
 

Всъщност кадърът е от фотосесия на родената в Барбадос певица за списание Harper's Bazaar, направена миналата година. На нея цветнокожата звезда позира по бельо, розови обувки на токчета, високи черни ръкавици, слънчеви очила, два черни чувала с боклук и тениска с мощно послание в борбата срещу расизма: "Да спрем расизма по всеки възможен начин".

Макар снимката да е стара, явно Риана е решила, че е особено подходяща за сбогуване с Тръмп, към когото не криеше антипатията си. Неведнъж тя е изразявала публично неодобрението си към поведението и решенията на бившия президент.

През 2018 г. например, когато Тръмп използва една от нейните песни по време на своя изява, Риана реагира остро на това с думите: "Нито аз, нито някой от хората ми е бил или някога ще присъства на подобни жалки сбирки", написа тогава изпълнителката в Twetter.

Постът бе посрещнат с невиждан възторг от последователите на певицата и само за един ден натрупа над четири и половина милиона харесвания и близо четиредесет хиляди коментара.

"Ти си кралицата на всички дами", "И аз ще ти помогна", "Улучи правилният момент", "Харесва ми това", „Точно така“, "Не забравяй слънцезащитния му крем", "Не ти ли трябваха по-големи торби за боклук?", "Липсваше ми хуморът ти", гласят част от коментарите на многобройни фенове на Риана.

Четете още: Мелания Тръмп проговори с облеклото си: преоблече се в самолета и сложи рокля с щампа от шезлонг