Мелания Тръмп проговори с облеклото си: преоблече се в самолета и сложи рокля с щампа от шезлонг

По време на президентския мандат на Доналд Тръмп редица медии излязоха с твърдения, че той не е в никак добри отношения със съпругата си и тя с нетърпение очаква да се раздели с ролята си на първа дама.

Двамата дория спяха в отделни спални в Белия дом, а специалисти по езика на тялото неведнъж разкриха непоносимостта на Мелания към съпруга й.

Редица последователи на г-жа Тръмп видяха подобно послание в избора и на дрехи за последния ден на Доналд Тръмп като президент.

По време на среща с пресата Мелания бе избрала чисто черен тоалет, който представляваше комбинация от сако Chanel и рокля Dolce & Gabbana. Семейство Тръмп отказа да посрещне новия президент Джо Байдън и съпругата му в Белия дом, а вместо това отпътува от Вашингтон за Флорида, където ще живее от тук нататък.

Именно по време на пътуването, Мелания е решила да покаже какъв живот смята да води от тук нататък и смени черния си тоалет с шарена рокля на Gucci. В изобора й множество американци видяха неприкрит символизъм.



Роклята с принт, която се продава за внушителните 3,700 долара, срещна и доста критики и подигравки, като някои дори споделиха, че според тях тя е направена от плат за шезлонг.



„Знам, че не бива да коментирам облеклото на друга жена, но тази рокля, в която Мелания се преоблече, почти сигурна съм, че баба ми е имала шезлонги от този материал през 70-те.“ и „Тази рокля прилича на старите завеси на моите баби от 70-те“ бяха само част от коментарите по адрес на вече бившата първа дама.