Автор
Woman.bg

Ричард Гиър и два пъти по-младата му съпруга чакат бебе

Три месеца след сватбата им Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва очакват първото си дете.

Радостната вест тръгна като слух преди седмици, но вече е потвърдена от близки източници на двойката пред испанска телевизия и пред ABC.

View post on Instagram
 

В понеделник Алехандра Силва сподели снимка на профила си в Инстаграм, с която отбеляза три месеца от сватбата си с Гиър, но не спомена нищо за очакваното бебе.

View post on Instagram
 

"Днес се навършват три месеца от един много специален момент в нашия живот, момент, в който се радвахме не само да споделим щастието от нашата взаимна любов с близки и приятели, а и защото имахме възможността да изразим стремежите си за бъдещето. Стремежи да превърнем нашия духовен път в същността на съвместния ни живот. Да си помагаме по пътя към просветлението, поливайки семената на любовта, състраданието, щедростта, етиката, търпението, усилията, концентрацията и мъдростта към другия. Тъй като вървим по този път напред, ние сме изстрадали различните възходи и падения в живота, но се стремим да ги върнем в пътя на любовта, състраданието, радостта и уравновесеността", написа Алехандра.

68-годишният актьор и 35-годишната бизнесдама са заедно от три години. Актьорът вече има 18-годишен син Хоумър, а бизнесдамата - шестгодишно момченце на име Албърт. Според слуховете Гиър се развежда с последната си съпруга Кери Лоуъл, именно за да бъде със Силва. Тя също прекратява брак заради увлечението си по актьора и то не какъв да е, ами с милиардер индустриалец, от когото има син.

View post on Instagram
 

Четете още: Ричард Гиър и съпругата му с ексклузивни кадри от сватбата им