Само три дни след раждането: Джулиана Гани показа бебето по телевизията

19 януари 2023 | 10:07
33565
4
Инстаграм
4

Джулката се възстановява добре, всичко е нормално. Бебето същото е добре. Това каза в тв ефира лекарката на плеймейтката.

Самата Джулиана сподели, че е качила по-малко от 8 кг. И то не защото е спазвала диети, а защото се е хранила здравословно. Често и по малко. За да може бебчето да си вземе всичко, което му е необходимо.

И тъй като много искала първата им среща с бебо да е "запомняща се", Джулиана се е погрижила за външния си вид - сама се е гримирала и е направила прическа.

"Малкото бебе с приказното име", така наричали Кай в болницата. Той спял през цялото време и дори не му се чува гласчето, разказа щастливата мама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodor Getsov (@tgetsovbjj)

Таткото обаче бил толкова щастлив, че от два дни плачел от радост, че е станал баща.

Детската стая вече е готова, съвсем скоро ще я видите във видео, каза още Гани в "На кафе".


Още по темата

Коментари

4
  21 януари 2023 | 20:53 отговор
 

 
3 Ася
  20 януари 2023 | 12:49 отговор
 

Ами не четете не е задължително Кой както може се издържа Тя печели от снимки и фотосесии Затова се поддържа Щом я търсят и снимат като модел Значи печели

 
2 Иван
  19 януари 2023 | 16:40 отговор
 

Една пласмасова/силиконово ботоксна/жена може да роди анимационно приказен герой Как.

 
1 Джулкатс се възстановява - БРАВОС
  19 януари 2023 | 14:18 отговор
 

Хора, пошло е да занимавате народа с тази жена. Чак изявление дала лекарката, която я израждала, разбира се - секцио по желание да не би да ѝ се деформира ш.у.н.д.а.т.а. Какво е "плеймейтка"? Това е жена, снимала се гола за мъжко списание. Какво е мис Силикон? Това е жена, спечелила конкурс за ИЗКУСТВЕНИ гърди. По е нейни да бяха, а то... Коя е Джулката, че да ни интересува как е родила и как се възстановява след раждането? Това е една проста жена, която мисли, че слънцето е планета (за информация - ВИП БРАДЪР с нейното участие), жена, която се гордее с изкуствените си гърди, изкуствените си джуки (вместо Джулка повече би ѝ подхождало Джука),която забременя от предишната си най-голяма любов докато беше омъжена за по-предишната си най-голяма любов, която заряза детето си на баща му и заяви, че щом го е раждала може да го остави в дом за деца и да си роди ново, която го вижда само за поредното селфи и поредния пост в Инстаграм (вижте ме колко си обичам детето и каква хубава снимка се е получила), която роди и побърза да се направи на клоун отново за снимката в Инстаграм (все още на операционната маса), за която вероятно най-голямо значение в момента има колко малко е наддала и която даде на детето си безумно за България име (Кай честно

 

Добави Коментар

Най-четени