След като преди няколко седмици съпругът на Сашка Васева сподели обнадеждаващи прогнози от лекарите и съобщи, че ще се приберат в България в скоро време, днес стана ясно, че изпълнителката остава в Германия, за да бъде продължено лечението ѝ.

Припомняме ви, че Васева се зарази с коварния вирус Ковид-19 в болницата, след като цялото отделение, в което е тя, мина през болестта. За щастие, гласовитата дама успя да пребори заразата и вече е по-добре. Лекарите дават добри прогнози, като споделят, че шансът зрението ѝ да се възвърне до две-три години е голям. Но засега със съпруга ѝ са взели решението лечението ѝ да продължи в Германия, независимо от средствата, които ще им бъдат нужни, за да останат.

View post on Instagram
 

В края на миналата година Сашка Васева претърпя две животоспасяващи операции, след като ѝ бе открит тумор, заради който е загубила зрението си. Според лекарите, итнервенциите минали отлично, но възстановителният процес е дълъг. Вече няма опасност за живота на изпълнителката, на този етап лечението ѝ продължава в Германия, с нея работи и психотерапевт.

View post on Instagram
 

Четете още: Мегз стана пчеларка в Дубай (снимки)