Автор
Весела Георгиева

Секси мачовци ни готвят в Hell’s Kitchen

Готварското риалити Hell’s Kitchen обещава доста горещи моменти. Но не с печките и гриловете, а с няколко от участниците... Дамите са привлечени към телевизорите. Ако не от желанието да научат някой и друг трик с тенджерите и тиганите, то с желанието да напълнят очи и душа.

В този сезон има доста горещи мъжки тела, които ще ни изкушават от телевизора. Първият изкусител е Емануел Июджи, отбелязва lifeonline.bg. Той е сред най-горещите и секси готвачи в България. По-рано беше звезда в „MasterChef“, а сега е в звездния отбор на Hell’s Kitchen.

View post on Instagram
 

Казват, че е майстор на изисканата, гурме кухня. И не само. Балкански шампион по класически културизъм с две републикански титли, завършил е професионално обучение за персонален треньор в НСА-Васил Левски, както и индустриален мениджмънт в ХТМУ.

View post on Instagram
 

Започнал е да тренира на 13 г., с мотивацията да придобие самочувствие, по-здраво тяло и да покачи килограми, тъй като е бил слабичък за възрастта си.

Кулинарията обаче е една от големите му страсти, пише Lupa. Именно тя го води до участие в различни риалити формати. Има и книга - книгата „Направи диетата вкусна“, в която споделя тайните си за перфектно тяло и вкусна храна.

„Всичко, което сънувате, аз мога да ви го приготвя“, обеща във визитката си друг от атрактивните участници в Hell’s Kitchen тази година.


Става въпрос за Станислав Иванов, който по принцип е от Ямбол, но има малка работилница за торти в Перник.

Славата му обаче се носи далеч извън пределите на града. Има повече от 150 хиляди последователи в TikTok. Любопитен е начинът как е станал толкова популярен. Първоначално качвал видеа как готви, но се виждали само ръцете му. И имал по 100-200 гледания. После решил да свали тениската. И - бум! Като се събудил, видеото било гледано от хиляди хора.

View post on Instagram
 

Признава, че няма проблем с жените. Никога не е имал, а и с такава визия едва ли би могъл. Нооооо... Да знаете, че можете само да мечтаете. Поне така каза в ефир. Защото вече е срещнал любовта на живота си и й е предложил брак. Двамата са сгодени. Но в днешно време човек никога не знае. Нали?