Автор
Весела Георгиева

Ергенът събуди народното творчество - социалните мрежи прегряха от идейни проекти по темата

Зрителите сякаш едва са чакали шоуто да започне. И хоп - появиха се закачливите постове и меметата. Събрахме няколко забавни специално за вас, нашите читатели.

Като цяло хейтът тази година е за момичетата. Хората във фейсбук се надпреварват кой да направи най-забавното клипче или меме.

А още сме в началото на шоуто, представяте ли си какво ще стане към средата и към финала, когато страстите със сигурност ще се разгорят?

Първите забавни картинки, качени в мрежата, залагат на визията и "заниманията" на момичетата.

От снимките и колажите лъха на талант и чувство за хумор.

Разбира се, и конспирациите вече са в ход.

Започна се с изнасянето на "факти" от живота на момичетата. Публикувани бяха снимки на Габи, качени в сайт за обяви, а за Айлин текат коментари, че обичала да се снима на върха на скъпи дубайски сгради...

Дори се появи предположение коя ще бъде победителката в този втори сезон.

View post on Instagram
 

От Novini.bg писаха, че според информация, изтекла в социалните мрежи, най-атрактивната участничка в епизодите ще бъде бесарабската българка от Молдова Ирина Карабаджак - блогър и бизнес дама, собственик на онлайн бизнес за бебешки аксесоари. Ирина от години живее в България, но все още говори с акцент, заради което други участнички първоначално я объркват с рускиня. Говори се, че именно тя е спечелила сърцето на пианиста Евгени Генчев и двамата са били засечени заедно след снимките. В ТикТок дори бяха публикувани доказателства, че Ергенът Евгени е бил през януари във Франция с Ирина... Ами, както се казва, "ще поживеем, ще гледаме и ще видим"!