Секси тренировка: Роби Уилямс по слипове и каубойски ботуши (видео)

Една от положителните страни на карантината е, че в момента всички по света правим едно и също – стоим си вкъщи и се стараем да не откачим максимално. Е, на някои им се получава, на други не чак толкова. И ако мислите, че сте единствените, които се чудят какво домашно забавление да си измислят, лъжете се. Всъщност и на звездите, на които се възхищаваме всеки ден, не им е леко. Един от ярките примери за това е самият Роби Уилямс, който е известен с буйния си нрав и тоталното си нежелание да стои мирно вкъщи.

Той е доста активен, макар и затворен между 4 стени. Роби прави всичко по собствения си екстравагантен начин, дори и когато става дума за тренировки. Вчера любящата му съпруга, Аида Фийлдс, реши гордо да покаже как двамата поддържат форма заедно у дома, като сподели клипче в Инстаграм. Очевидно Роби не е фен на типичния екип за тренировки, тъй като на видеото е по слипове и каубойски ботуши. Да, правилно прочетохте, ето го и доказателството:

View post on Instagram
 


46-годишният певец реши да обуе легендарното бельо, което за първи път видяхме в клипа към песента му Rock DJ преди точно 20 години. Не е за вярване, че все още ги пази, а и също, че все още е във форма да се покаже само по тях.

Всъщност Роби не изпълнява тренировката на съпругата си, а откровено разсейва погледа ни, танцувайки доста предизвикателно, докато любимата му демонстрира упражненията. Как да не завидим на Аида в този момент? Да си имаш един Роби Уилямс у дома, с когото никога не е скучно!

Припомняме ви, че в началото на пандемията певецът прекара 3 седмици в апартамент под наем, тъй като е имал всички симптоми на коронавирус. Той сам взел решението да се изолира от семейството си и е бил силно притеснен за здравето си. За щастие Роби днес се чувства добре и е при любимата си Аида и четирите им деца в огромното семейно имение в Лос Анджелис.

View post on Instagram
 


Четете още: Вижте как Преслава тренира заедно с дъщеричката си (Видео)