Черната Златка явно е сред известните личности от родния шоубизнес, които все още не се решават да се имунизират срещу ковид-19. Но както е известно, ограниченията за неваксинираните са повече, а почти навсякъде се изисква зелен сертификат.

Плеймейтката била бясна на новите мерки или по-скоро на начина, по който се спазват на някои места. Наскоро тя била изгонена от тузарска клиника, след като не представила сертификат за ваксинация, а единствено отрицателен тест за ковид-19.

View post on Instagram
 

Златка споделя, че нито е привърженик, нито е противник на ваксините, но определено смята, че имунизацията е изцяло личен избор. Също така разкри, че до момента не се е срещала с вируса и спазва стриктно всички мерки за сигурност, тъй като се страхува от болестта. Колебанията ѝ дали да се ваксинира идвали от разкази на нейни познати за ваксинирани пациенти, които за съжаление преминали в "черната статистика".

Плеймейтката била възмутена от скорошното си посещение в клиника, където е имала предварително запазен час за процедура. Тя не била допусната в медицинското заведение, тъй като е предоставила единствено валиден отрицателен тест, а там изисквали зелен сертификат:

View post on Instagram
 

"Абсурдно е човек да отиде в реномирана клиника за предварително заявена процедура и да не бъде допуснат, макар че има валиден ОТРИЦАТЕЛЕН ТЕСТ за Ковид, а да го пращат да се ваксинира на първия срещнат пункт. Иначе - вън", заявява Златка.

Четете още: Салма Хайек призна, че си е имала работа с духове у дома (видео)