Сериозно ли: Ергенът, за когото ще се състезават, има гадже?

Часове след като от bTV съобщиха кой ще бъде ергенът, за чието сърце ще се борят няколко красавици, интересът към него в социалните мрежи нарасна драстично.

И освен че вече стотици дами са го последвали навсякъде, за да се любуват на перфектното му тяло и очарователна харизма, мнозина решиха да проверят обстойно какво се случва в живота му напоследък. И докато едни въздишат по него, други разконспирираха една добре пазена тайна.

Ергенът Виктор Стоянов, който е известен спортист, все още е влюбен в бившата си изгора. Тя също не е безизвестна красавица, а фитнес гурото и инфлуенсър Христиана Парова. Двамата се запознали преди години в залата за тренировки, която е като втори дом за тях. Явно помежду им не е имало само страстно привличане, защото връзката им е продължила цели 6 години. Виктор дори все още се грижи за сина на Парова, който вече е тийнейджър. Не е известно защо Виктор и Христиана са се разделили, но по официална информация, сърцето му е свободно, а той е готов да открие любовта в новото предаване "Ергенът".

View post on Instagram
 

По-наблюдателни забелязаха, че в профила и на Парова, и на Стоянов все още стоят общите им снимки. Явно бившите възлюбени поддържат добри и приятелски отношения, но кой знае - дали не е възможно любовта им да пламне отново?

View post on Instagram
 

Четете още: Ухажор разгневи Мира Добрева. Тя го изложи пред всички!