След раждането Ева Веселинова още има коремче. Вижте с какво го топи...

13 май 2021 | 15:12
4638
4
Снимки: Instagram
4

След като се сдоби с цели две рожби наведнъж миналия месец, коремчето на Ева Веселинова все още не е спаднало и тя продължава да изглежда така сякаш тепърва ще ражда.

Това проличава особено силно на последната очарователна снимка, на която тв водещата в майчинство позира с широка усмивка и красива лятна рокля до бебешката количка с близнаците.

За да изглежда по-стройна и слаба, блондинката се е повдигнала дискретно на пръсти, надявайки се по този начин да придаде по-фин и грациозен силует на фигурата си.

Независимо от все още личащото ѝ коремче, Ева изглежда великолепно, сияейки от щастие до своите мъничета.

Известно е, че след раждане, особено на повече от едно деца, матката на майката все още е твърде разширена. Спадането ѝ става постепенно във времето, за което е необходимо поне няколко месеца.

Имайки предвид обаче фактът, че 36-годишната Веселинова е страстен почитател на здравословното хранене, сигурни сме, че любимите ѝ био продукти ще ѝ помогнат много бързо да влезе в обичайната си елегантна форма.

Четете още: Джулиана Гани се закани на любимия си и показа голо дупе

Още по темата

Коментари

4
  15 май 2021 | 14:18 отговор
 

Не я харесвам. Вие пък все едно родила и трябва да е модел след ден.

 
3
  15 май 2021 | 10:20 отговор
 

Да си гледа жената децата. Тя поне не води кух живот на красавица и не джитка с МПС за 200000. Прави нещо смислено в живота си. Тя е жена в пълния смисъл на думата и затова хората я харесват.

 
2 Бат Вальо
  13 май 2021 | 20:21 отговор
 

Жената родила 2 деца, изглежда си супер, тука някаква селска, комплексирана клюкарка се чуде какво да напише да си заработи 700лв. Аре марш да ти зареди някой фурната и на тебе.

 
1
  13 май 2021 | 19:31 отговор
 

Тая пък грозната какво ни занимаса със себе си

 

Добави Коментар

Най-четени