Вече за никого не е тайна, че брачните отношения между актьора и тв водещ Сашо Кадиев и съпругата му – Таня Тончева, са силно разклатени. Оказва се обаче, че кризата в любовния живот между двамата не е от вчера, и че виновник за нея не е Сашо, както се твърдеше досега, а съпругата му.

До момента таблоидите упорито тиражираха слуха, че причина за разрива между двамата бил похотливият нрав на Кадиев, който изпратил актьора директно в леглото на любовница. Именно тя била виновна той да остави жена си и детето си. Тези слухове обаче не са потвърдени.

View post on Instagram
 


Според други публикации обаче, жената на Сашо, която му роди дете преди 5 години, също не била „света вода ненапита“ и че именно тя била разковничето за настъпилата в отношенията на двойката криза, пише Хот нюз. С други думи казано, не той, а тя била първата от двамата, която изневерила, издава "Уикенд". разбира се, длъжни сме да кажем, че и тази информация не е потвърдена.

View post on Instagram
 


Caмият актьор пък дълго време се преструвал, че не забелязва промените в поведението на „благоверната“ cи. Накрая обаче се досетил и си намерил любовница за утеха. Увлечението му към нея обаче се оказало далеч по-сериозно от кратките афери на Таня, шушнат източници пред медията.

Из публичното пространство се мълви още, че двойката не деляла общ покрив повече от две години. Според слуховете Таня се преместила в апартамент с дъщеря им, а Caшo останала при майка си - Катерина Евро, в къщата ѝ в Кокляне. Заради малката Кати двамата били принудени да се виждат често.

Влошените отношения между актьора и съпругата му обаче далеч не са се отразили зле на здравата връзка, която Таня била изградила с майката на мъжа си. Независимо че двете са свекърва и снаха, те се разбирали чудесно, се посочва още в изданието. Бабата с охота поемала грижите за внучето си, когато Таня била заета, пък и мнението ѝ за Таня било повече от прекрасно.

View post on Instagram
 


Припомняме, че в началото на лятото Катето, малката Кати и Таня бяха заедно на море, а преди седмици трите дами отново се събраха край морския бряг, но този път в компанията на Сашо, който отпразнува с тях рождения си ден. Дали това е знак, че Кадиев и жена му са се събрали в името на дъщеричката си, или просто са сключили временно примирие заради нея, засега можем само да гадаем.

View post on Instagram
 

*Ние се надяваме, че всички инфоормации за разрива между двамата наистина са само слухове и Сашо и Таня са в чудесни отношения!

Четете още: Сашо Кадиев чукна 37 с най-важните жени