Автор
Христина Кирилова

Сузанита не спира да шокира: Готви жесток удар на баща си, проговори за бебето си (снимки)

Сузанита, която преди години стана известна като скандалната дъщеря на Орхан Мурад, не спира да изненадва феновете си. След като тя се отказа от имиджа си на фатално момиче и след като сменяше гадже след гадже, накрая откри любовта в спортиста Марк Славов. Двамата заживяха заедно зад граница и дори съвсем наскоро Сузанита обяви публично, че е бремнна.

Не закъсняха и обясненията ѝ в любов към Марк, но очевидно отношенията им към днешна дата са сериозно разклатени. Или поне така изглежда през последните часове, в които няма и следа от общите ѝ снимки с него в социалните мрежи, а също така е премахнала и фотосесията си с наедряло бременно коремче. В допълнение от цял куп драматични сторита, в които Сузанита раздава морал, става ясно, че нещо в живота ѝ не е никак наред.

Някои предположиха, че се е разделила с Марк, а други дори изразиха съмнение, че може да се е случило нещо с бебето ѝ. Последователите ѝ се разтревожиха сериозно, тъй като буквално довчера Сузанита се кълнеше в любовта си към Славов, а днес няма и спомен от тези публикации.

Изглежда обаче, че драмите, които разтърсват живота на певицата са по-скоро свързани с влошените ѝ отношения с баща ѝ - Орхан Мурад. Преди минути Сузанита пусна две сторита, в едното от които тя съобщава:

"Много скоро ще изкарам всичко наяве и на този добър човек, когото вие всички уважавате и съжалявате".

В следващото пък побърза да успокои феновете си, че бебето е добре и бременността ѝ продължава, като за доказателство прилага усмихната снимка, на която е сложила ръка върху корема си. В допълнение към нея е написала: "Той е добре, не се притеснявайте. Ще се борим заедно до край".

Четете още: Пълно объркване: Дъщерята на Джей Ло вече не е момиче (видео)