Светлана Гущерова се готви за трето дете

11 май 2021 | 07:16
3308
1
Снимки: Instagram
1

След като плеймейтката Светлана Гущерова дари съпруга си - бизнесмена Християн Гущеров, с две деца, сега двойката обмисля идеята да се сдобие с трети наследник. 

Това научихме от самата нея в социалните мрежи. Без да се замисля, популярната дама призна пред феновете си, че е готова да посрещне още едно отроче в дома си. На въпрос, зададен ѝ от почитател дали смята да увеличи семейството си с още един член, Светлана отсече: „Определено да“.


„Не е трудно да си майка! Да дадеш живот на прекрасно създание, което да носи всичко от теб и човека до теб, да се грижиш за него и да го обичаш – не може да бъде трудно. Разбира се, че има моменти, които те подлагат на изпитания, и то не леки, но в крайна сметка е най-хубавото“, гласи нейната изповед.Както казахме, Гушерови се радват засега на две рожби - Анелия-Добромира, която през февруари навърши две години и е кръстена на бабаси и дядо си по бащина линия. Вторият мъник е братчето ѝ Добромир, което се роди миналата година и също носи името на дядо си – Добромир. 

 

Четете още: Светлана Гущерова с разтърсващо послание към майка си

Още по темата

Коментари

1 Ha ha ha
  13 май 2021 | 17:52 отговор
 

Gonzovica iska da I vatre da moje da prilapva kinti. Taz pomakinq iska qko ebanie v gazookk

 

Добави Коментар

Най-четени