След като плеймейтката Светлана Гущерова дари съпруга си - бизнесмена Християн Гущеров, с две деца, сега двойката обмисля идеята да се сдобие с трети наследник.

Това научихме от самата нея в социалните мрежи. Без да се замисля, популярната дама призна пред феновете си, че е готова да посрещне още едно отроче в дома си. На въпрос, зададен ѝ от почитател дали смята да увеличи семейството си с още един член, Светлана отсече: „Определено да“.

View post on Instagram
 


„Не е трудно да си майка! Да дадеш живот на прекрасно създание, което да носи всичко от теб и човека до теб, да се грижиш за него и да го обичаш – не може да бъде трудно. Разбира се, че има моменти, които те подлагат на изпитания, и то не леки, но в крайна сметка е най-хубавото“, гласи нейната изповед.

Както казахме, Гушерови се радват засега на две рожби - Анелия-Добромира, която през февруари навърши две години и е кръстена на бабаси и дядо си по бащина линия. Вторият мъник е братчето ѝ Добромир, което се роди миналата година и също носи името на дядо си – Добромир.

View post on Instagram
 

Четете още: Светлана Гущерова с разтърсващо послание към майка си