Светлана Гущерова се предаде: Ето кой е тайната й любов (снимки)

02 октомври 2021 | 08:00
3453
0
снимки: Instagram
0

Светлана Гущерова и любимият ѝ Християн винаги са демонстрирали публично чувствата си един към друг. Всъщност, всичко е толкова очевидно и някак изкуствено безоблачно, че мнозина се питат дали наистина двамата са толкова влюбени и неразделни, колкото изглеждат в социалните мрежи. 

Е, време е за истината. Преди часове Гущерова показа коя е тайната ѝ любов и страстта, която е криела досега. Оказа се, че това са конете. 

Светлана Гущерова

Блондинката сподели в стори как се любува на породист кон от конюшнята на Алекс Арабаджиева. Поводът Гущерова да се окаже точно там е поредната ѝ фотосесия за бранда ѝ с луксозни нощници и пижами. 

Светлана Гущерова

И това съвсем не е първият път, в който плеймейтката демонстрира слабостта си към конете. Припомняме ви, че преди няколко години тя и християн позираха с две красиви кончета край Пловдив. Тогава по време на фотосесията имаше малък инцидент - след продължилата няколко часа фотосесия, жребецът прояви нрав и изхвърли от гърба си бившата плеймейтка. Тя извади късмет, тъй като точно в този миг от едната страна на коня бил човек от снимачния екип, който в последния момент хвана Гущерова и я спасил от падане и сигурни травми.

Четете още: Диляна Попова заряза Асен Блатечки и се обясни в любов на жена (снимка)

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени