Светлана Василева определено си пада по високия стандарт на живот, а щом има възможност защо да не си го позволи.

Знойната половинка на бизнесмена Христиан Гущеров редовно подменя гардероба си с тоалети от последния писък на модата и това личинай-вече от нейните ефектни появи в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

33-годишната моделка обаче следи да бъде в крак с модните тенденции не само по отношение на външния си вид, но и на други придобивки. Става дума за ултра скъпата бебешка количка, която "Мис Плейбой 2009" вози 6-месечната си рожба, разкриват от "Марица" и чиято снимка тя сподели на стори в Инстаграм.



Превозното средство, в което Гущерова разхожда новия член на семейството, е от възможно най-високия клас на германска фирма за столчета за коли, ергономични раници, детски мебели и бебешки колички. Или поне така твърдят запознати с бебешките марки и модели фенове на красавицата.

Особено впечатление возилото е направило и на майките във форумите, които оживено коментират новата находка на Светлана. От техни изказвания става ясно, че количката е на цена най-малко 5 бона.

Mилиoнepcaтa cъпpyгa paзpи неотдавна, чe нe ycпявa дa ъpми зapaди имплaнти, кoитo cи cложила през 2019 г. Tогава пред "България днес" тя paзaзa, чe зapaди нoвитe ѝ гъpди aнaлитe ѝ се запушили.

Светлана и Християн имат още едно дете - момиченце - Анелия Добромира. Синът им пък е кръстен на дядо си Добромир Гущеров. И двамата все още са ревниво пазени от родителите си от всякакво публично внимание, като Светлана до последно криеше и своята бременност.

View post on Instagram
 

Четете още: Мария се показа по розова рокличка и яхна АТВ (снимка)