Автор
Ива Петрова

Теодора от "Ергенът" се кичи с 60 000 лв. по себе си

19-годишната Теодора, която напусна втора романтичния риалити формат "Ергенът", обича да демонстрира висок стандарт на живот.

Устатата брюнетка, която постоянно влизаше в конфликт с друга участничка в шоуто - Симона Стоева, по-известна с артистичния си псевдоним Мони Зеннингер (която също напусна предаването), шокира последователите си със скъпите аксесоари, които носи по себе си.

View post on Instagram
 

Тунингованата студентка по право, която работи като детегледачка при Светлана и Християн Гущерови, се похвали със скъп часовник "Ролекс" и не само. Тя с гордост заяви стойността на своя пръстен "Картие", както и на гривна с пръстен "Ван Клийф".

"Картие"-то струва около 6000 евро, а часовникът - около 15 бона в евро. Гривната на "Ван Клийф" се продава за 4000 евро, а пръстенът - за още толкова. Общо на ръката на Теодора има бижута за 29 000 евро, или около 58 бона в левове.

View post on Instagram
 

Преди да си вадите изводи, нека първо уточним - петричанката не е от богато семейство, което дава основание на феновете на предаването да залагат между два варианта - или е компаньонка подобно на друга участничка от формата - Габриела, или има богат любовник, отбелязват от "Уикенд".

Нека да припомним, че приказката за Теодора в "Ергенът" свърши, след като бе изгонена от Евгени заради свада с танцьорката Мони, по време на която си бе позволила да я оскубе. "Което не се оправя с бой, се оправя с много бой!", са думите на Теодора, с които чашата на търпението на пианиста преля.

Междувременно потресени зрители се възмущаваха коя нормална майка би дала децата си да бъдат гледани и възпитавани от жена с подобно агресивно и глупашко поведение.

View post on Instagram
 

Четете още: Няма да я познаете: Вижте Лияна като малка (снимка)