Теодора от "Ергенът" се кичи с 60 000 лв. по себе си

20 март 2023 | 15:53
7875
5
Снимки: Instagram
5

19-годишната Теодора, която напусна втора романтичния риалити формат "Ергенът", обича да демонстрира висок стандарт на живот. 

Устатата брюнетка, която постоянно влизаше в конфликт с друга участничка в шоуто - Симона Стоева, по-известна с артистичния си псевдоним Мони Зеннингер (която също напусна предаването), шокира последователите си със скъпите аксесоари, които носи по себе си. 

 

Тунингованата студентка по право, която работи като детегледачка при Светлана и Християн Гущерови, се похвали със скъп часовник "Ролекс" и не само. Тя с гордост заяви стойността на своя пръстен "Картие", както и на гривна с пръстен "Ван Клийф".

"Картие"-то струва около 6000 евро, а часовникът - около 15 бона в евро. Гривната на "Ван Клийф" се продава за 4000 евро, а пръстенът - за още толкова. Общо на ръката на Теодора има бижута за 29 000 евро, или около 58 бона в левове. 

Преди да си вадите изводи, нека първо уточним - петричанката не е от богато семейство, което дава основание на феновете на предаването да залагат между два варианта - или е компаньонка подобно на друга участничка от формата - Габриела, или има богат любовник, отбелязват от "Уикенд".Нека да припомним, че приказката за Теодора в "Ергенът" свърши, след като бе изгонена от Евгени заради свада с танцьорката Мони, по време на която си бе позволила да я оскубе. "Което не се оправя с бой, се оправя с много бой!", са думите на Теодора, с които чашата на търпението на пианиста преля.

Междувременно потресени зрители се възмущаваха коя нормална майка би дала децата си да бъдат гледани и възпитавани от жена с подобно агресивно и глупашко поведение. 

 

Четете още: Няма да я познаете: Вижте Лияна като малка (снимка)


Още по темата

Коментари

5
  07 май 2023 | 09:02 отговор
 

Теодора се кичила с 60 000 лв и се карала с другите.... ми много ясно нали е цигане. Типичната циганска мусура. Пък за високи стандарти тоз боклук дори не бива да говори. Грозна, тъпа, нагла и със самочувствие без никакво покритие. С една дума - боклук, а с две - пълен боклук

 
4
  21 март 2023 | 11:47 отговор
 

Тунингован миндил.

 
3 джаро
  21 март 2023 | 09:49 отговор
 

Сите са компаньонки.

 
2 копи пейст
  21 март 2023 | 07:55 отговор
 

Силиконова дзурла и нищо повече...

 
1
  20 март 2023 | 23:40 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени