Андреа винаги е била от фолкдивите, които обичат да общуват с феновете си във виртуалното пространство, но сякаш през последната година го прави още по-често от преди. Причината за това е, че покрай пандемията и липсата на участия, социалните мрежи са единствената ѝ възможност да поддържа комуникацията с почитателите.

Наред с въпросите, свързани с личния ѝ живот, Андреа получава и немалко запитвания за предстоящите си изяви и дали ще има такива в скоро време. На едно от тях певицата отговори, че в момента заведенията са в затруднено положение и заради големите загуби, които са претърпели през последните месеци, не биха могли да осигурят предишните хонорари. Фолкдивата стигна и по-далеч, като се опита да конкретизира и размера на заплащанията за певците в сегашната ситуация и сравни труда им с този на инфлуенсърите:

View post on Instagram
 

"Сега голяма част от заведенията отново се опитват да наберат персонал и са доста трудно положение. Капацитетът на хората ще е ограничен. Единствено изпълнителите, готови да лавират в хонорарите, ще могат да се срещнат с част от вас, които все още да можете да си позволите да излизате. Изпълненията ни по заведенията ще се равняват като заплащане колкото хонорар на един пост в Инстаграм, когато рекламираме. И всеки мой колега ще се съгласи, че това е някак несравнимо поради факта, че музиката е много повече от инфлуенстърстване. Това ще продължи максимум три месеца, а после от нещата ще се повторят“.

Певицата дава и своята прогноза за бъдещето, която не е никак розова. От отговора ѝ пък става ясно, че тя едва ли ще възстанови ангажиментите си по клубовете в скоро време.

View post on Instagram
 

Четете още: Жената на Борис Солтарийски се показа по оскъден розов бански и ягодка