"В момента съм влюбена и не помня останалите мъже преди това”, заяви Тита и така зачеркна бившия си Виктор.

Двамата с богаташа се разделиха през 2019 година, а днес певицата е щастлива с новия мъж Недко Николов. В интервю за "Събуди се" тя бе категорична, че той е човекът, който я е променил най-много. Изпълнителката сериозно се замисля за семейство и деца, призна още тя.

View post on Instagram
 

"Никога няма да дойде перфектният момент, в който да се почувстваш готов за семейство и деца. Живея си в моя свят. Чувала съм брутални изказвания по мой адрес. Тези изказвания ми влизат от едното ухо и излизат през другото. Приемам критика от хора, които разбират от това, което правя”, каза още певицата.

View post on Instagram
 

Тя е категорична, че никога не би простила изневеря от страна на мъжа до себе си, защото тя показва, че между влюбените няма доверие и любов: "Мъжете сте като децата. Лесни сте за разбиране. В отношенията си с близък човек всеки мъж се разтапя".

Тита обясни, че с бившият продуцент Криско се разминали стилово, защото той се върнал към рапа, а тя предпочита в момента да пее фолк. Въпреки това, ще му е благодарна винаги за песните и начина, по който менажирал нейната кариера в началото. Днес Тита предпочита да работи без продуцент.