Тита призна за нов мъж до себе си

20 март 2023 | 14:07
1649
1
Снимки: Instagram
1

По време на гостуването си в "Тази неделя", Тита сподели любопитни подробности от личния си живот.

"Има човек до мен сега", каза певицата пред Петя Дикова, като допълни, че именно той прави снимките, които тя споделя в социалните мрежи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TITA (@hrisistar)

 

На въпроса на водещата обаче с какво я е впечатлил любимият на първата среща, изпълнителката отказа да отговори. "Искам да съм добър човек – това ще бъде най-големият ми успех. След десет години искам да имам деца, които да направя добри хора", сподели още тя.

"Хората много обичат да съдят другите. Защо просто не се фокусираме върху нашите неща, цели и мечти, а тръгваме да съдим другите?", пита тя. "Който ме харесва – много му благодаря. А другите – нека харесват нещо друго. Да се влияя от мнението на хората ми беше много голям проблем", коментира изпълнителката на хита "Антилопа".Аз съм многопластов човек, интересувам се от много различни сфери – както музиката, така и киното, фотографията, модата. Всичко, свързано с изкуството, ми е на сърце", каза още Тита по време на гостуването си в "Тази неделя". "Подготвила съм един много интересен дует със Слави Трифонов", издаде още певицата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TITA (@hrisistar)

 

Четете още: Гущерова разкри защо любимият ѝ не я води по екзотични дестинации


Още по темата

Коментари

1
  20 март 2023 | 23:40 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени