Това ли е новото гадже на Андреа? (снимка)

27 май 2021 | 10:55
7937
1
снимки: Instagram
1

Андреа публикува все по-пикантни и интересни кадри в социалните мрежи, въпреки че от поне година насам се старае да не коментира личния си живот публично. В момента фолкпевицата се намира в Египет, където събира тен, а май търси и любовта. 

Преди няколко часа блондинката сподели един от най-предизвикателните си кадри в мрежата. На снимката тя позира чисто гола пред погледите на всички туристи. Малко след това публикува и няколко сторита, които породиха доста въпроси, защото на тях демонстрира доста близки отношения с русокос мъж, когото не сме виждали досега. 

Андреа

На кадрите се вижда как Андреа държи ръката му и разглежда местна забележителност. Младият господин не е българин, той е родом от Словения и е професионален фотограф. Вероятно е отговорен за всички красиви кадри, с които Андреа ни радва в социалните мрежи. 

Това съвсем не е първият път, в който двамата позират заедно пред обектива. В началото на месеца той сподели снимка с нея и е споделил, че винаги когато застана до Андреа се чувства така, сякаш до него има истинска холивудска звезда.

Дали между двамата се е зародила любов, или отношенията им са просто приятелски и професионални, все още не знаем. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIBOR GOLOB (@tiborgolob)

Четете още: Кобрата е влюбен в млада гимнастичка? Вижте коя е тя (снимки)

Още по темата

Коментари

1 Мариана
  27 май 2021 | 11:17 отговор
 

Тая пък не се ли умори да се чекне тук и там и да залива със снимки всеки сайт?!Толкова е жалка и безинтересна вече!

 

Добави Коментар

Най-четени