Автор
Весела Георгиева

Това Сузанита ли е? Няма да я познаете!

Ех, на фона на новината, че пластичните интервенции са се увеличили, идва и новината за Сузанита. Наследницата на Орхан Мурад се е подложила на поредното "подобрение", което вече обаче едва ли изненадва толкова феновете ѝ, пише "Марица".

View post on Instagram
 

Скандалната певица вече се хвали с променена усмивка, защото има чисто нови зъби - ослепително бели, досущ като на ексфутболиста Благой Георгиев, пише "Блиц".

18-годишната Сузанита шокира по време на участие в столичен клуб в събота вечер. Нейните фенове веднага забелязаха промяната, дължаща се на новите фасети. Оказва се, че тя отдавна мечтаела за това, защото никак не харесвала старите си зъби, които били леко криви и несъразмерни.

View post on Instagram
 

Преди години футболистът Благой Георгиев беше първият, който се появи с напълно променени зъби. Тогава той призна, че е дал 20 хиляди евро за процедурата в Русия. В момента у нас цената за пълна подмяна на усмивката е наполовина.

Освен с новата си усмивка Сузанита бе забелязана и с нов мъж до себе си. Тя хвърли в размисъл почитателите си дали отново не е влюбена. Младата изпълнителка сама показа снимка с момче на име Кристиан, с което си пият заедно питието. „Обожавам те", споделя загадъчно тя.

Близки до Сузи твърдят, че от доста време тя няма гадже и в момента не желае да се обвързва сериозно.