Автор
Христина Кирилова

Това видео шокира света: Мадона пие вода като куче

Мадона определено иска да запази имиджа си на кралицата на скандала и прави всичко възможно, за да шокира света. А откакто откри социалните мрежи като средство за комуникация с феновете и провокация, е просто неуморна. Поредното доказателство за това е последното видео, което разтърси мрежата и предизвика бурни коментари, повечето от които негативни.

Певицата публикува видео как похотливо "пие" вода като куче - застанала на колене и облизва купичка за кучешка храна, пълна с вода. Сцената на тази невероятна изява на духа ѝ бе Инстаграм. Повечето потребители са категорични, че публикацията е отвращаваща, срамна и детинска. Съгласете се, че не всяка 64-годишна жена е склонна на подобна провокация...но и много 64-годишни жени не изглеждат като Мадона, за което следва да я похвалим. Звездната дама публикува видеото, малко след като рапърът 50 сент си позволи да я нападне в мрежата и да я нарече "бабичка".

View post on Instagram
 

Както вече споменахме, голяма част от потребителите в мрежата не одобриха видеото и в рамките на часове заваляха стотици критични коментари, а ето какво гласят част от тях:

"Порасни най-накрая! Твърде стара си, за да ближеш вода от купичка за кучета. Не си вече онова джобно момиченце от клипа на Material Girl", "Никога няма да позволя на кучето ми да пие вода от купичка, облизана от Мадона", "Не сте достатъчно "извисени" да разберете изкуството на Мадона. Водата в кучешката купичка символизира неадекватното подхранване на капитализма. Купичката символизира деградацията.'

Четете още: Емилия стресна феновете с наедряла фигура