Транссексуалната Емили се закани, че ще замени скутера с мотор

Любимата на културиста от "Фермата“ - Тихомир-Мелиса, за пореден път провокира с поведението си на пътя.

Емили Йорданова, която е родена като момче, но е преминала през хормонална терапия, за да се превърне в жена, се закани, че ще замени любимия си скутер, с който летя с над 100 км/ч по Околовръстното шосе и магистрала "Хемус“, с мотор.

View post on Instagram
 

Този път нахаканото блонди от Плевен фучала със същата бясна скорост с тротинетката си по магистрала "Тракия“, пише "България Днес".

"Има много по-опасни хора от мен на пътя. Как да карам с 25 км/ч, да се пребия ли искат?“, разгневи се Емили, след като ѝ се наложи да плати тлъстата глоба от 200 лева, наложена ѝ от Пътна полиция. Тя трябваше за пореден път да дава обяснения пред КАТ, след като от институцията се самосезирали и я привикали.

View post on Instagram
 

По думите ѝ в техническите параметри на общия им с Тихомир скутер било записано, че вдига над 120 км/ч, затова няма логика тя да го кара с 20.

На излизане устатата транссексуална Емили заплашила, че щом я тормозят, ще тръгне пеш по магистралите или ще си вземе мотор.

View post on Instagram
 

Тихомир е абсолютно съгласен с половинката си и я подкрепя на 100%.

Междувременно Емили избухна с травмиращо признание от близкото минало, свързано със сексуално насилие, извършено над нея от жена, научаваме от "Марица".

"Бях се разбрала да се срещна с една едра жена, лесбийка, тя ме закара с колата си от Ботевград в Правец. Случката е травмираща, но не чак толкова, защото ако ме изнасили мъж, ще е много по-травмиращо и ще се съдим. Ако ме изнасили жена, това не е точно изнасилване, олекотено е, защото аз изпадам в страсти, започвам да се любя с тях, натискаме се, целуваме се, възбуждаме се, но аз не съм искала да извърши съвкупление с мен, защото се уплаших от размера на пенис колана ѝ. Опитах се да се дръпна, но тя беше доста по-силна от мен и надделя", изповядва се Емили.

"Полупростила съм ѝ. Харесаха ми страстите, които изживях с нея. Като цяло не се радвам, че ме е изнасилила жена, малко се срамувам. Травма нямам. Но пък е неприятно това да се случи на човек", отбелязва още тя.

View post on Instagram
 


Четете още: Феновете се ужасиха: Галена е неузнаваема (снимки)