Треска в Бъкингам: Принц Филип е претърпял сърдечна операция, кралицата разследва обвиненията срещу Меган

Кралицата на Великобритания със сигурност е притеснена, защото партньорът ѝ в живота - принцип Филип, вече трета седмица е в болница. Той бе приет за лечение на инфекция, а след това се оказа, че има проблеми със сърцето

View post on Instagram
 

Херцогът на Единбург е претърпял успешна интервенция заради съществуващо сърдечно заболяване, съобщи Бъкингамският дворец, цитиран от ВВС. Дворецът заяви, че херцогът ще остане в болница за лечение, почивка и възстановяване в продължение на няколко дни. 99-годишният принц Филип вече е прекарал 16 нощи в болница. Той се лекувал от инфекция и в понеделник е преместен в болницата "Свети Вартоломей" в Лондон за изследвания и наблюдение на състоянието на сърцето му.

Бъкингамският дворец заяви, че процедурата е проведена в сряда, пише "Фокус".

View post on Instagram
 

Не стига това, ами трябва да се тушират и обвиненията срещу съпругата на принц Хари - Меган Маркъл.

Бивши служители на Меган разказват в интервю за The Times, че тя се е отнасяла ужасно с тях. И от двореца отговориха какво смятат да правят.

„Ние сме много притеснени от обвиненията на бившите сътрудници на херцога и херцогинята на Съсекс, изложени в статия на The Times. Ние ще проучим какво се е случило. Персоналът ще бъде поканен за разговор, включително тези сътрудници, които вече не работят в двореца“, се казва в изявлението на кралски представител.

„Години наред кралското семейство поддържа политика на уважение към достойнството на хората, които работят за него. Не търпим и няма да търпим издевателства или притискане на работното място“, се казва още в изявлението на двореца.

View post on Instagram
 

Самата Меган Маркъл отрича обвиненията. Тя ги нарече „клеветническа кампания“ чрез свой представител. Маркъл смята, че никак не е странно, че тези обвинения се появяват точно в момента, в който излиза интервюто пред Опра Уинфри.