Цвети Стоянова се върна при Куката: Двамата са заедно на морето

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и талантливият актьор и режисьор Мариан Вълев изглежда отново се носят на крилете на любовта. Двамата съчетават полезното с приятното на родното ни моренце. Лошото момче на българското кино прави нов проект с култовото име - "Чалга".

Близки до двамата са на мнение, че те са подновили взаимоотношенията си още преди няколко месеци, а според други тяхната връзка никога не е спирала. Въпреки че са били разделени за по-дълго време, двамата всъщност не са спирали комуникацията помежду си.



На морето Мариан успява да съчетава полезното с приятното, въпреки че по-голямата част от времето си прекарва на снимачния терен. В свободното време успява да се наслади на морската атмосфера с любимата си, отскачайки до плажа или близките заведения.

Цвети знае, че проектът му е важен и не иска да му отнема напълно от енергията. Двамата засега запазват мълчание по проекта и детайлите около личните си отношения.

Голямата изненада за зрителите ще бъде появата на поп певицата Христина Христова – Тита. Това ясно загатна самата тя, пускайки фото от снимките. „Един час сън, но скоро ще ме видите в уникален филм”, написа звездата в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Кадърът провокира редица въпроси дали случайно главната роля не е поверена на блондинката от Силистра, тъй като по-рано самият режисьор сподели, че историята е за момиче, което мечтае да стане музикална звезда, но между кариерата и мечтите среща човек, който я кара да се колебае – кой път е по-важният.

Във филма ще влязат още куп звезди от гилдията като ненадминатите Виктор Калев, Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов - присъствието им е лек намек, че хуморът ще е на високо ниво, а и че лентата бързо ще стане популярна и обичана.

Очаква се филмът да излезе на екран през февруари или март 2023 година.

Четете още: Смях в залата: Константин хвана сопата и подгони кози (видео)