Автор
Кристина Кирова

Евгения Джаферович разби мъжете в "Игри на волята" - тя ли ще бъде новият шампион?

Новият сезон на "Игри на волята" превзе ефира и изглежда, че тази година жените може би ще се окажат по-силни от мъжете. Първото доказателство за това беше капитанската битка, която гледахме снощи. В нея тримата водачи на племената Евгения, Куков и Цветан трябваше да премерят сили и Джаферович победи абсолютно безкромпромисно!

View post on Instagram
 

В битката за баланс, тримата капитани имаха за задача да наредят пъзел, след което да минат по тънка гръда, с въже в ръце, с което да задържат плоскостта, върху която да подредят частите от пъзела под формата на пирамида. Евгения демонстрира не само бърза мисъл, но и сразяващо спокойствие и баланс. Все пак, този тип битка е изцяло "игра на нерви", а Джаферович доказа, че я владее на сто процента.

View post on Instagram
 

Жени, като капитан на Безстрашните, показа и че може да устои на изкушението, като отказа да получи имунитет и предпочете да вземе предимство за следващата битка на племето. В днешната номинационна битка на арената, отборът ѝ ще има сериозна преднина, но останалите от племето все още не знаят за това и ще научат за победата ѝ направо на терен, тъй като Джаферович реши да ги "подведе", като им съобщи, че е загубила.

View post on Instagram
 

Междувременно загубата на Куков внесе още по-голяма доза напрежение сред Непобедимите, които се оказаха в жестоките условия на реката, след като загубиха битката за територия. Ако той беше спечелил, племето щяха да се сдобият с вечеря от 8 големи пици. Вместо това обаче, те ще гладуват до следващата възможност да се преборят за по-добра локация.

Четете още: Карен на Златка учи малкия Благойчо на тенис, Джизъса е във възторг