Автор
Woman.bg

Тя го мрази, а той дава милиони за нея и децата

Драмата Бранджелина продължава с пълна сила и разводът между актьорите, който се проточва почти две години, става все по-сложен. Ябълката на раздора са 6-те им деца и спорът за попечителството над тях. Преди няколко дни в медиите изтече информация, че Анджелина обвинява бившия си любим за това, че той не подкрепя достатъчно наследниците им финансово и че не се справя с ролята на баща. Дори според някои тя се е заканила, че битката с него в съда ще бъде люта и безпощадна.

Вчера близък на Брад отхвърли тези обвинения и сподели, че той е заплатил повече от 9 милиона долара на Джоли след развода им. Актьорът е харчил стотици хиляди на месец за психолози, които разговарят с децата, за пътните им разходи, както и за денонощните им охранители. Проговорилият пред медиите приятел на Брад е категоричен, че той е изпълнил всичките си ангажименти като баща и продължава да го прави независимо от несправедливите обвинения на Анджелина. Актьорът дори давал много по-голяма финансова помощ на децата си, отколкото би могло да се предположи. От друга страна бившата му съпруга твърди, че той не е заплащал такава помощ от година и половина.



Друг източник, приближен на звездната красавица, пък твърди, че тя иска повече от всичко разводът да бъде финализиран колкото се може по-скоро. Джоли искала тя и Брад да продължат в следващия етап от живота си и да могат справедливо да си разпределят родителските ангажименти. Но краят на развода все още изглежда далеч, а злобните подмятания помежду им не помагат на процеса. Изминаха почти две години, откакто Анджелина подаде молбата в съда, като посочи като причина „непреодолими различия“.



Една от причините процесът да продължава толкова дълго е неразбирателството между Джоли и Пит по въпроса колко време може да прекарва всеки от тях с децата. Друг детайл, който забавя процедурата е ненавистта на Анджелина към Брад. Преди няколко дни дори се появиха слухове, че силният й гняв я кара да бъде неразумна и дори адвокатът й се е оттеглил от случая. Не след дълго актрисата отрече това да е истина. А борбата продължава.

Четете още: Ричард Гиър и два пъти по-младата му съпруга чакат бебе