Лятото е в разгара си, а звездните дами го използват максимално, за да съберат слънчеви лъчи и разбира се, да покажат перфектните си форми. Всички те се грижат за тялото си всекидневно и тренират здраво, за да поддържат бляскавия си имидж. Ето кои обаче се справят най-добре според нас и коя е победителката в класацията, която направихме.

5.Меган Фокс



Тя е от парещите красавици на Холивуд, които винаги са вълнували мъжките фантазии. Меган е секси и с дрехи, но по бански гледката е повече от впечатляваща. Заедно с половинката й Брайън Остин Грийн създават истинска наслада за очите, тъй като той е също толкова привлекателен, но за дамите.

4.Нина Добрев



Наскоро актрисата от български произход показа защо се поти във фитнеса във всяка свободна минута. Тя бе на кратко пътешествие до Гърция, където няколко дни се отдаде на морска почивка с приятели. Не пропусна да сподели и няколко горещи кадъра в Инстаграм.

View post on Instagram
 

3.Хайди Клум



Безупречното тяло на Хайди Клум винаги е било нейна запазена марка. И въпреки че времето минава и годините се трупат към възрастта й, тя не се предава и поддържа невероятната си фигура. Когато я видите по бански последното, което ще си кажете за нея е, че е на 45 г.

2.Ирина Шейк



Един от прелестните ангели на „Victoria`s Secret” наскоро също бе изловен от папараците по бански. Имате ли някакви забележки? Ние не! Ирина роди преди около година и успя да възвърне перфектното си тяло почти светкавично. Как ли го прави?

1.Емили Ратайковски

View post on Instagram
 

Няма знаменитост, която да се справя с показването на плът по-добре от Емили Ратайковски. Не знаем дали в скоро време сме я виждали облечена, но и снимките й по бански ни стигат. А понякога тя залага и на изцяло голите фотоси. Не бихме могли да отречем, че Ратайковски е най-сексапилната звезда по бански, а тялото й просто е създадено за порочни мисли. Емили е нашата победителка!

Четете още: Колкото по-пластмасова, толкова по-добре