Автор
Христина Кирилова

Тя може да говори с мъртвите: Страшна болест отключила необикновена дарба в Невена Цонева

Да пее и да омагьосва с гласа си, изглежда не е единствената дарба на Невена Цонева. Певицата признава, че е отключила необикновен талант, свръхестествена способност, преди 7 години, когато отключила опасно заболяване.

Тогава тя била диагностицирана с "латентна туберколоза", а болестта довела до проблеми със сърцето. Отнело е доста време преди Невена да получи точната диагноза и съответно точното лечение, което довело до тежък период в живота ѝ. Но благодарение на това, Цонева отключила много специална дарба.

View post on Instagram
 

Самата тя обяснява случилото се, като усетила, че се е отворило третото ѝ око и започнала да вижда аурите на хората, а също така и да контактува с починали. Първоначално се притеснила, че заради тази си специална способност я грози опасност да изгуби разсъдъка си. Оказало се, че Невена е от децата индиго, които са изключително чувствителни към паранормалното и дори виждат болежките на другите.

View post on Instagram
 

Към днешна дата Цонева разказва подробно за способностите си, както и коментира различни теми, свързани със свръхестественото в подкаста си в Youtube.

Четете още: Неразгаданата мистерия: Алисия не отива никъде без тази вещ (снимки)