Тяло №1 се омаза с глина във „Фермата“

30 септември 2021 | 22:01
6514
1
bTV
1

Мъжете във „Фермата“ останаха без дъх, след като най-сексапилната участничка в шоуто омаза стегнатото си тяло с глина. Облечена в розов бански и покрита от глава до пети с хума, красивата Лора дефилира из стопанството, докато сивкавата субстанцията не засъхна върху апетитните й форми. След като беше избрана за ратай, 24-годишната софиянка трябваше да използва единствено традиционни продукти за разкрасяване. „Кожата ми стана ужасно мека“, заяви тя, след като отми хумата от себе си. Освен красота, в риалитито брюнетката демонстрира сръчност и борбеност. Тя се оказа талант в рязането с трион и в грижата за животните.

Woman.bg припомня, че извън „Фермата“ Лора изработва дрехи и аксесоари, а мечтата й е да отвори собствен цех. Красивото и очарователно момиче с големи амбиции иска да докаже, че младите жени са в състояние да се справят с трудностите. „Мога сама да си сменям крушките и да си оправям мивката, ако се счупи. Всеки, който ме подцени във „Фермата“, ще съжалява“, казва тя.

Лора обича реда и чистотата, готви добре. В състезанието ще залага на сила, грижовност, настроение, емоция и много енергия. Тя се явява на кастингите за „Фермата“ от три години, но чак сега мечтата й да участва в предаването се реализира. Зрителите също като фермерите харесват Лора и не искат тя да си тръгва при следващата елиминация.

Четете още: Фризьорката от "Фермата" се показа по бански

Още по темата

Коментари

1
  11 февруари 2022 | 08:50 отговор
 

Колко струва за час тая?

 

Добави Коментар

Най-четени