Уау! 55-годишната Сара Джесика Паркър показа зашеметяващо тяло от плажа

Сара Джесика Паркър демонстрира перфектна форма за възрастта си. 55-годишната актриса стана жертва на папараци, които побързаха да разпространят снимките ѝ из интернет пространството.

Вероятно грациозната си стойка звездата дължи на факта, че през детството се е занимавала с балет. Фотосите са от плажа в Хемптънс, където тя и съпругът ѝ - актьорът Матю Бродерик, отбелязаха 23-годишнина от сватбата си.

View post on Instagram
 

От кадрите виждаме, че за слънчевата си баня Сара е заложила на цял черен бански костюм, който по нищо не скрива великолепната ѝ фигура.

На въпрос в скорошно интервю как се грижи за тялото си, актрисата отговори, че на ден отделя по не повече от 20 минути за тренировки - нито повече, нито по-малко. "Това е всичко, което мога да понеса", призна тогава тя.

View post on Instagram
 

Звездата от "Сексът и градът" не скри още, че предпочита да изразходва енергия, ходейки пеша. Време за това намира, като води децата си на училище. Освен това пред възможността да използва асансьор, Паркър предпачитала стълбите.

Припомняме, че в края на май актрисата обогати колекцията си вина с марка Invivo, като пусна на пазара собствена линия розе.

View post on Instagram
 

Четете още: Възможно ли е? Андреа вкарва Кобрата в затвора заради инвалидната количка в Пирогов