Уау! Вижте колко е красива дъщерята на президента Радев по бански (снимки)

Дъщерята на президента Румен Радев, Дарина, винаги е водела живот, далеч от светлините на прожекторите. За разлика от много свои връстнички, тя не гради кариера на инфлуенсър, не залага на изкуствена красота, хиалурон, изкуствени мигли или пошли разголени снимки, за да добие популярност. Тя е себе си и е безкрайно артистична и красива.

В момента Дарина е студентка по актьорско майсторство в НАТФИЗ, което означава, че не е изключено скоро да я видим на театралната сцена или защо не и на малкия, или големия екран. До съвсем скоро тя се въздържаше от изява в онлайн пространството и профилът ѝ във фейсбук беше с много оскъдна информация и почти никакви снимки. Дарина има и Инстаграм, който е публичен, но съвсем не прекалява с публикации в него. През последните седмици обаче дъщерята на Радев реши да ни зарадва по-щедро с горещи кадри от морето.

View post on Instagram
 

И въпреки че на тях показва перфектното си изваяно тяло по бански, те по-скоро напомнят красиво произведение на изкуството, отколкото поредната еротична фотосесия на млада жена, която копнее за последователи в Инстаграм.

Но освен хубост и сексапил, Дарина показа и музикални заложби. Наскоро тя публикува клип към кавъра, който е направила на песента Another Love на Том Одел. Предполага се, че тя е наследила страстта си към музиката от баща си, който в младините си е свирел на китара и пеел в хор.

View post on Instagram
 

Четете още: Малина с нова порция снимки от Гърция: има ли проблем с бюста?