Автор
Мария Здравкова

Уж не ѝ пукаше за милионите на Джони, но Амбър добре ги е похарчила, и то не за дарения

Амбър Хърд за пореден път предизвика вълна от критики и увеличи броя на недоброжелателите си, след като стана ясно, че не е платила дарение от 3,5 млн. долара. Актрисата доскоро твърдеше, че е дарила тази сума, получена след развода с Джони Деп, на Американския съюз за граждански свободи (ACLU).

ACLU е национална организация с нестопанска цел със седалище в Ню Йорк, а мисията ѝ е „да защитава и съхранява индивидуалните права и свободи, гарантирани на всеки човек от Конституцията и законите на Съединените щати“.


Скандалният процес навлезе в нова фаза и лъжата на Амбър Хърд увеличава шансовете на Джони Деп за добър изход от делото.

Какво се случи всъщност? Актрисата най-накрая призна в понеделник в съда, че не е платила сумата от 3,5 млн. долара, въпреки че многократно бе заявявала, че го е направила. Парите са от средствата в размер на 7 млн. долара, получени след развода с бившия ѝ мъж. Припомняме, че през 2018 г. тя публично потвърждава, че 7 млн. долара са разпределени между Детската болница в Ел Ей и ACLU.


В момента Хърд трупа още повече негативи и с твърденията си, че не е успяла да спази обещанието си да дари парите заради Деп. Тя изтъква, че не го е направила, защото той е започнал да я съди за 50 млн. долара.

“Аз възнамерявам да спазя всички ангажименти, които съм поела. Така че се надявам той да спре да ме съди, за да мога”, каза още безпардонната Хърд.

Припомняме още, че рефренът на актрисата бе, че дарява средствата от развода за благотворителност, защото “не се интересува от парите на Джони.”