Ужас! Изнесоха всички вещи на принц Хари и Меган Маркъл от замъка Уиндзор

28 юли 2021 | 13:13
9865
4
Инстаграм, Getty images
4

Когато сключиха брак, принц Хари и Меган Маркъл получиха привилегията да живеят в имението "Фрогмор котидж" в замъка "Уиндзор". Те похарчиха няколко милиона за реновацията му, за да им бъде удобно и уютно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VandyPop (@vandypop)

Но след обявяването на т.нар. Мегзит семейният дом се превърна в ябълката на раздора. Наложи се двойката да възстанови сумата, похарчена за ремонта, защото данъкоплатците протестираха. Хари и Меган мислеха да запазят имението, за да има къде да отсядат, когато се прибират във Великобритания. И когато Хари се прибра за погребението на дядо си, той отседна именно във "Фрогмор котидж".

Сега обаче по информация на The Sun, служители на замъка Уиндзор са изнесли останалите лични вещи на принц Хари и Меган Маркъл, включително и всички техни снимки.

Предполага се, че това е станало по желание на херцога на Съсекс. Защото вещите са били опаковани и изпратени в Калифорния.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royal_sussexes_

В това няма нищо толкова изненадващо, защото преди време Хари и Меган преотстъпиха дома си на принцеса Йожени и Джак Брууксбанк, които се нанесоха веднага след сватбата си.

А дали някога херцогът и херцогинята на Съсекс ще нощуват отново в Уиндзор, само времето ще покаже.

Още по темата

Коментари

4 фен(бивш)
  31 юли 2021 | 09:30 отговор
 

Габи,да не си мераклийка,за Уиндзор?Преди4ог,другарите,ми изнесоха,багажа,щото,преминах,на друга работа.Бе студен,дъждовен,мартенски ден.Тук,не виждам,ИЗНЕСЕН,БАГАЖ,на ТРОТОАРА.

 
3 Габи
  28 юли 2021 | 20:09 отговор
 

Тази Меган не трябваше въобще да бъде допускана да влезе в този дворец. След като поданиците изпълняват своите задължения към кралското семейство ,то също трябва да не допуска всеки както го изисква монарха.

 
2 КРАСИ
  28 юли 2021 | 19:27 отговор
 

НАГЛИ НАХАЛНИЦИ

 
1 KOKO
  28 юли 2021 | 15:36 отговор
 

AMI TAKA SHTE E,KATO SE POSIRASH NA METENOTO...

 

Добави Коментар

Най-четени