Ваня Червенкова отдавна се е отказала от нездравословния начин на живот и в последно време изглежда все по-стройна. Бизнесдамата демонстрира публично, че е наблегнала на правилното хранене и безмилостен тренировъчен режим.

Наред с ангажиментите и пътешествията, Червенкова не пропуска и ден за физическо натоварване и редовно публикува сторита от фитнеса. А това, което виждаме от последната ѝ публикация в инстаграм, ни остави без думи. Дамата е споделила видео, на което тренира в природата, облечена като истински военен. Червенкова е застанала в позицията "планк", а треньорът добавя допълнително натоварване, като реди гуми за автомобил върху гърба ѝ.

View post on Instagram
 

И макар упражнението да изглежда непосилно тежко за една жена, Ваня успява да издържи стоически на натоварването и показва завидна сила. В сторитата от последните часове виждаме, че тренировката в гората е продължила с бягане, коремни преси и други изтощителни упражнения.

Очевидно Ваня Червенкова е твърдо решена да извае не само красиво тяло, но също така още по-здрав дух и невероятна воля.

View post on Instagram
 

Четете още: Искате да отслабнете? Този навик ще ви помогне да ядете по-малко!