Автор
Теодор Муховски

Венета Райкова е била оперирана след сгрешена диагноза

Телевизионната водеща Венета Райкова не е в лична или творческа криза, а и се случва нещо по-лошо. Според нейно стори стана ясно, че тя е била оперирана в частна клиника, след като са сгрешили диагнозата ѝ. Наложило се е да бъде обездвижена от кръста надолу.

Тя реши да коментира казуса и да опровергае слуховете така:

"Вместо да се занимават с политическата криза, хората се занимават къде съм изчезнала и разпространяват лъжи, че имам лична и професионална криза. Беше ми поставена диагноза скъсан заден рог на менискус, вследствие на което се е образувала киста. На 15 септември бях споделила за проблемите на лявото ми коляно. Бях в болница тогава, сгрешили са ми диагнозата. Няма значение, няма да обвиняваме болници. И тогава, и сега, бях в една частна болница, за да не се пише, че съм била в една държавна болница, в която не съм стъпвала".



От последващи сторита става ясно, че тя е била обездвижена от кръста надолу, но броени часове след операцията вече може да ходи сама.

"Ето ме сега, два часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу. Такава е упойката. Сега имам болки, но важното е, че направих първите крачки след операцията. Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило, от всичко може да се получи. При мен болките бяха от една година, ту се появяваха, ту изчезваха, не си обърнах внимание навреме. Имах прекрасно лято и от септември започнаха болките. Отидох в една частна клиника, оттам в частна болница. Първият ден от новата 2023 отидох при нов лекар-ортопед, веднага ми назначи ЯМЗ, какъвто не ми беше направен миналата година", разказва с подробности ужаса, през който е преминала до момента тв водещата, която накрая не издържа и се разплака.



"Това стори е специално за Патрик. Маме, знаеш защо поръчах тази пица.. тя си е нашата. Ето това ми е наградата... тази пица, Патрик знае защо...", сподели през сълзи още Райкова.

"От мен се искаше да бъда в 8 сутринта в болницата. Направиха ми много изследвания, бяха много мили. Трябваше да бъда с къси панталонки за операцията и без лак на краката и ръцете, сигурно заради упойката", завършва русата водеща. Предстои и възстановяване, но поне ѝ е олекнало, че каза на всички през какво е преминала.



Четете още: Половинката на Наум Шопов изостави фитнеса и се премести в гората (СНИМКИ)