Автор
Ева Григорова

Голяма радост в семейството на Мона Гочев и Радослав (СНИМКИ)

Певицата и актриса Мона Гочев стана майка на момиче! Двамата с Радослав станаха горди родители на момиченце, което се роди в същия месец, в който и 4-годишният ѝ по-голям батко.

На този етап певицата се въздържа да сподели снимки от новороденото си бебе, но описа подробно как се чувства 4-годишното ѝ момче:

"Той много се вълнува, а аз вече наистина нямам търпение – мисля, че тяхната среща ще е най-емоционалното и истинско нещо, което ще ми се случи, тези моменти няма как да се опишат с думи".

Мона е доволна, че момченцето ѝ иска да я снима, за да си имат спомен с нейния корем.

View post on Instagram
 


Припомняме, че Мона Гочев обяви през август 2022 г., че чака второто си дете. Тогава тя разкри, че бебето трябва да се роди през януари, което вече е факт.

Наскоро Гочев отбеляза рождения ден на своето момченце, което е родено в средата на януари. За радост на щастливото семейство, през този месец се роди и дъщеря им.

Мона и мъжът ѝ - операторът Радослав Гочев, станаха родители за първи път преди 4 години на момченцето Никола. Актрисата е направила клипче, събрало най-хубавите моменти на нейния син – от бебе досега.

View post on Instagram
 


„Момчето ни на 4 години! Бъди здрав, мечтай смело, вярвай в доброто, и не спирай да ни показваш света през твоите очи – ти си нашия малък голям приключенец! Обичаме те, Никола“, пише под видеото Мона.

Междувременно показа партито на детето, на което е получило красива шарена торта на три етажа и колело.

Четете още: Няма да повярвате! Феята на любовта - Наталия Симеонова, се връща в телевизията