Виктор и Цвети признаха любовта си

25 октомври 2021 | 21:28
2679
1
bTV
1

След като седмици наред се гледаха влюбено и се прегръщаха край печката, двама от участниците във „Фермата“ най-накрая свалиха задръжките. Строителят Виктор и бившата стюардеса Цвети се целунаха страстно пред очите на останалите риалити герои, които озвучиха интимния момент с дюдюкания и аплодисменти. До романтичната сцена се стигна, след като барманът Ивайло провокира Виктор да влезе в ролята на изпечен сваляч и да покаже чувствата си към красавицата.

Докато строителят се колебаеше какво точно да направи, Цвети се приближи към него и първа го целуна. Вдъхновен от смелостта й, Виктор се хвърли обратно към нея, притисна я в прегръдките си и я целува дълго и отдадено като в холивудски филм. „Колко е чиста тази любов! Всичко е толкова истинско! Все едно и двамата са деца, които за първи път преживяват това чувство“, коментира развълнувано Лора, най-младата участничка в риалитито.

 

Още в началото на месеца стана ясно, че Виктор и Цвети не са безразлични един към друг. Строителят сподели на влизане в предаването, че има приятелка, но държи младата жена в тайна, а във Фейсбук все още се води "необвързан".

След като влезе във "Фермата" и срещна напетата стюардеса, гайдарят не може да скрие чувствата си вече 30 дни. „Направо не издържам! Цвети е много чаровна и кокетна. Невинната й непохватност така сексапилно се вписва в стопанството“, разнежи се младият мъж, явно забравил за приятелката си. „Олеле, ти си влюбен!“, разконспирира го бизнесменът Пламен в първите дни на октомври.

Четете още: Кой е секси таткото от сериала на bTV?

Още по темата

Коментари

1 Гошо
  15 ноември 2021 | 18:17 отговор
 

Помака е много кухо парче.На 27 имах две деца тоя дръгел хванал гайдата търси момиче и мисли че я бетонира да му гледа децата.

 

Добави Коментар

Най-четени