Кой е секси таткото Тодор от сериала на bTV, се питат зрители на най-новия филм, който започна тази вечер в 18.00 в ефира на първата частна телевизия. Сериалът разказва за четирима мъже и техните семейства, а ветеринарят –вдовец с малката си дъщеря веднага привлeче вниманието на наблюдателните зрителки. Woman.bg уточнява, че в образа на Тодор влиза актьорът Павел Иванов, който е ученик на големия Стефан Данаилов. „Историята на моя герой е малко по-драматична от тази на другите трима татковци… Другите са приятели от години. Моят герой в началото е като аутсайдер и неговата задача е да се внедри сред другите бащи заради себе си и заради дъщеря си основно", споделя Павел.

Героят му е ветеринар, на когото му се налага да извърви дълъг път след смъртта на съпругата си. В началото на сериала, Тодор се мести в София заедно с малката си дъщеря – Кики, в чиято роля влиза актрисата Ая Алексиева. Ая е дъщеря на Яна Титова, която също е част от режисьорския екип на „Татковци“, и от най-ранна възраст е на екран. „Бях много изненадан, че дете на тези години има толкова голям опит пред камера,“ споделя Павел. Любимата българска актриса Албена Павлова пък ще играе неговата тъща, която по всякакъв начин се опитва да отрови живота му и то „много успешно“.

В реалния живот актьорът не е баща и затова признава, че черпи опит като наблюдава хората, които вече имат деца. За да се справи с тази трудна роля му помагат и хората от екипа. “За щастие, зад кадър, на снимачната площадка на „Татковци“ цари единство. „Изключително съм благодарен за добрия подбор на хора в сериала,“ казва актьорът.

Освен Иванов, Филип Буков, който е в ролята на адвоката Алекс и Стоян Дойчев, който играе разведения Радо, също се впускат в сериала без никакъв опит като „татковци“. Христо Пъдев-в ролята на собственика на пицария Радо пък става баща точно в деня, в който се явява на кастинг за ролята в сериала. "Татковци" се излъчва всеки делничен ден от 18.00 часа.

Четете още: Ето го секссимволът на "Фермата"