И тази седмица в шоуто "Ергенът" ще се развихри мощна буря от емоции. Този път обаче Виктор ще бъде по-безпощаден от всякога и ще направи най-разочароващото признание към участничка, а именно, че не изпитва никакви чувства към нея. Но коя ли ще бъде тя от всички 6 дами?

В следващия епизод момичетата ще се изправят една срещу друга в предизвикателство, като ще трябва да сготвят вкусна вечеря на Виктор. Той от своя страна ще ги изненада, но отново ще станем свидетели на драматичен обрат, а защо участничките ще пожелаят да развалят храната, която са приготвяли цял ден и ще напуснат ресторанта дълбоко разочаровани - ще разберем още утре вечер.

Виктор най-накрая ще поднесе подарък на Капитонова, но какъв ще бъде той, тепърва предстои да разберем. Коктейлът, както обикновено, няма да премине гладко, а Благовеста ще бъде двигател на следващия грандиозен скандал.

View post on Instagram
 

В епизода в петък Виктор ще организира "спийд дейтинг" за участничките, а след това дамите ще имат възможност да излеят сърцата си върху белия лист и да напишат как изглеждат мечтите им за общо бъдеще с Виктор в следващите 10 години.

По време на вечерния коктейл една от претендентките ще проведе сериозен разговор с Виктор и макар да рискува да го отблъсне, ще предпочете да бъде искрена относно взаимоотношенията им. Дали това няма да ѝ изиграе лоша шега? Вечерта ще завърши с поредната Церемония на розата, след която още една от участничките ще напусне имението.

View post on Instagram
 

Четете още: Анелия била на косъм от смъртта, ето защо е трябвало да бъде спешно оперирана