Вижте луксозната кухня на Емилия, която разбуни духовете в мрежата (снимки)

Певицата Емилия открехна вратата към най-вкусното ъгълче на дома си – кухнята. Фолкдивата показа на почитателите си в социалните мрежи как приготвя сутрешната си закуска на фона на луксозни кухненски мебели.

От фотосите Емилия изкушава последователите си с фреш от портокали и смес от авокадо, орехи и годжи бери. Уютното и красиво кътче, в което изпълнителката се наслаждава на вкусното си утро, е детайл от приказното имение на бизнесмена Жорж Башур край София, чиято гледката от кухненския прозорец може да накара всеки да се размечтае.

Публикувахте от Emilia в Вторник, 19 януари 2021 г.


Има обаче още нещо, което не убягна от окото на наблюдателните фенове, и то е, че на всички снимки изпълнителката на "Пайнер" е с грим, вместо с целия си неподправен сутрешен блясък, както подобава на една примерна домакиня, станала рано сутрин да приготви закуската.

„Добро утро. Ти със грим ли спиш? Малко е плашещо“, пише ехидно една от последователките на Емилия.

Публикувахте от Emilia в Вторник, 19 януари 2021 г.


"Как отваряш прозореца... и аз искам така да ми е мивката, но тази батерия... нещо не се връзва. Иначе е убавиня всичко и ти Емилия", звучи коментарът на друга.

Не липсват оценки и с по-злобно звучене. „Сега Екатерина Башур ли ще копираш?", възроптава през смях потребител под иначе доста хубавите и свежи кадри.

Публикувахте от Emilia в Вторник, 19 януари 2021 г.

И докато някои се чудят как да се заядат с Емилия, бъзикайки се с нея не тема диета и готвене, други по-мили потребителки пишат: "Не закусвам, но кафе с голямо удоволствие бих пила с теб", „Едно красиво същество, точно като бял Ангел!“.

Публикувахте от Emilia в Вторник, 19 януари 2021 г.

Четете още: Мария Илиева скандализира: Подкрепям Луна за президент