Вижте на коя жена Фики се обясни в любов - не е на съпругата му

Талантливият наследник на Тони Стораро - Фики, стопли сърцето на една изключително скъпа за него жена и сподели нейна снимка, която разчувства феновете му.

Харизматичният и вечно усмихнат Фики Стораро неведнъж е демонстрирал уважението си към по-възрастните, а що се отнася до родителите му, той е истински джентълмен. И ако още не сте се досетили, ни ще ви подсажем - става дума за неговата майка, която със сигурност се гордее, че е възпитала такъв прекрасен син.

Изпълнителят на "Бум" поздрави майка си по случай нейния рожден ден, а думите му докоснаха душата не само на щастливата рожденичка, но и неговите последователи, които се просълзиха както от посланието му, така и от архивния кадър с младата му майка и самия него като бебе.

"Честит рожден ден, майко! Ако имаше награда за най-добра майка на света, ти щеше да печелиш всяка година. Обичам те, мамо", пише признателният ѝ син.

Тони Стораро също поздрави съпругата си с нежно обръщение в мрежата. "Честит рожден ден на моята съпруга, на любовта ми. Обичам те много. Желая ти най-вече щастие, любов, късмет и винаги да бъдеш усмихната. Да сме заедно още много години", гласи красивото послание на Тони Стораро в Инстаграм.

View post on Instagram
 


Четете още: Познахте ли я? Ние - не: Алекс Петканова не прилича на себе си (Снимки)