Автор
Ива Петрова

Вижте с кого Юлиан Вергов избяга в Италия (Снимки)

Края на миналата година не беше от най-приятните периоди в живота на Юлиан Вергов. Актьорът попадна под неочакваните нападки на колежката си Диана Димитрова, която го обвини във физическо насилие, причинено от него него на снимачната площадка преди пет години.

Неприятностите около него обаче не попречиха на актьора да си осигури чудесно начало на новата година. Брод от проблемите си в последния месец той намери в Италия. В страната на адзурите Вергов избяга заедно с половинката си Ирина Ялъмова и дъщеря им Алена Вергова. Семейството е посрещнало Нова година в Южна Италия, близо до Неапол, и към момента тримата все още са там, наслаждавайки се на италианските пейзажи.

View post on Instagram
 

Относно обвиненията в насилие към момента Вергов все още не е коментирал нищо по случая, а кога ще бъде официално разпитан от органите на реда, остава неясно.

Близки до него разказват, че макар и да не го показва, актьорът приема ситуацията изключително трудно най-вече заради дъщеря си Алена. Двамата имат много силна връзка и актьорът бил силно притеснен от образа на насилник, който му се приписва в последно време. Затова и семейството решава да замине далеч, пише "България днес".

View post on Instagram
 

"Юлиан много се страхува дъщеря му да не го намрази покрай цялата тази история. Говорили са за случилото се и Вергов е изяснил пред нея своята версия, както и пред съпругата си Ирина", разказва близък до звездата от "Откраднат живот". Ирина и Вергов нямат общи снимки заедно, но снимките им в социалните мрежи лесно може да се разбере, че в Италия двамата посещават едни и същи места по едно и също време.

Вергов обаче не пести в социалните мрежи снимки, на които позира с дъщеря си. Той щедро публикува и пейзажи, които са го впечатлили. Фактът, че Юлиан Вергов е в Италия с цялото си семейство стана ясен, след като Алина Вергова пусна снимка с майка си.

Ялъмова, която е в рекламния бизнес, от години стои далеч от медийното пространство. Дълго време двамата с Вергов бяха разделени, но изненадващо неотдавна двамата се събраха отново, допълват от изданието.

Според слуховете, които се появиха след скандала с Димитрова, Ирина била бясна от новината, защото не е подозирала за случилото се между Юлиан и Диана. Точно по време на случката, за която разказва актрисата, двамата с Вергов бяха отново заедно. Самият актьор винаги е твърдял, че е обичал най-много съпругата си.

"Трима колеги ме завариха на земята, след като ме повали в гардеробната. След като паднах, получих силен шут в лицето", разказа Димитрова. Без да назовава името на насилника си, актрисата направи много намеци, с които недвусмислено показа, че мъжът, за когото говори, е Вергов. Двамата са имали повече от работни отношения, прозира също от споделеното от Димитрова. Какво обаче е довело до самия инцидент, остава неясно.

Четете още: Радина Кърджилова разгорещи страстите по секси бельо (Снимки)