Как да не обичаш Джей Ло - тя е красива, секси, талантлива и е здравоработещо момиче. Макар и на 50, тя изглежда невероятно и може да съперничи на много 20-годишни хубавици. Истината е обаче че не всички я обожават и ценят. Напротив, певицата и актриса има и своите критици.

Поводът отново да обърнем поглед към нея е случилото се на кинофестивала в Торонто.

Лопес бе на форума заради представянето на филма Hustlers, в който участва и който продуцира. За събитието Джей Ло беше заложила на невероятна жълта рокля, с която сияеше по червения килим. Дамата събра стотици одобрителни погледи, но освен тях получи и сериозно освиркване.

Оказа се, че Дженифър вече е успяла да си спечели гнева на група активисти - защитници на правата на животните. Причината за това е трейлърът към филма, в който на един от кадрите тя е с дълго палто от естествена кожа. Всъщност, няколко издания изтъкват, че не е ясно дали дрехата е от истинска кожа, но въпреки това активистите не са одобрили идеята за подобно палто. Специално за появата на Джей Ло на кинофестивала те са изработили лозунги "Джей Ло мрази животните" и са направили опит да я замерят с тях.

Активистите не пестят думите си и пред самата звездна дама и я обсипват с гневни викове, дори споменават, че ръцете ѝ са обляни в животинска кръв. Джей Ло обаче посреща омразата им с усмивка и запазва завидно самообладание. От видео от събитието се вижда, че тя е усмихната и радостно позира пред стотиците обективи, насочени към нея. В последствия към нея се присъединява и любимият ѝ Алекс Родригес.

Четете още: Никол и Гришо се събраха?