Любимата на бизнесмена Петко Димитров – Яна, чукна 31 години. Личния си празник сексапилната танцьорка отбеляза далеч от скованата в студ родна земя, в топлите води на Индийския океан.

Там синеоката красавица се наслаждава на екзотичен лукс под палещите лъчи на Малдивското слънце. С това се похвали самата тя, като публикува предизвикателна снимка, на която се е изтегнала по корем върху мекия пясък.

View post on Instagram
 


За фотоса, демонстриращ златистия ѝ загар, Яна е заложила на секси изрязан черен бански костюм, който смело разкрива пикантното ѝ и достатъчно разголено пясъчно дупе.

Точното име на дестинацията на слънчевата си ваканция палавата блондинка не разкрива, но по снимките си личи, че това са Малдивите, смятат от „Блиц“.

Припомняме, че до островната държава, в Южна Азия, тази зима избраха да отскочат цяла плеяда български знаменитости. С кадри от там се похвалиха Лили Ангелова от "Биг Брадър", фолкпевицата Лияна, Деси Цонева, Антония Петрова и много други.

Всъщност Яна не е от най-славоохотливите Инстаграм звезди. Снимките ѝ са известни с това, че обикновено се появяват във виртуалното пространство без придружаващ ги текст. Изключение от това правило не прави и този горещ кадър. Сигурно обаче е едно, и то е, че г-жа Димитрова си прекарва фантастично.

View post on Instagram
 


Четете още: Мили Боже! Не сте виждали Тина Кунаки толкова гореща (снимки)