Явор Бахаров вече може да си отдъхне: Свалиха обвиненията срещу него

14 март 2023 | 15:12
1289
2
Снимки: Instagram
2

Актьорът Явор Бахаров вече може да си отдъхне. Поне засега.

Прокуратурата е свалила обвиненията срещу него за притежание на наркотици. Това е заявил адвокатът му Любомир Таков, предаде вестник "24 часа".

Причина за прекратяване на разследването е малкото количество дрога (0,3 г), намерено у Бахаров, което е било примесено с тютюн.

Освен това актьорът съдействал на униформените, като на въпрос, зададен му от полицаите, дали държи забранена субстанция в себе си, той не отрекъл и лично я предал.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javor Baharov (@baharoff)

Това автоматично поставя случая с Бахаров в графа “маловажност”. Обвиненията са свалени, а досъдебното производство - прекратено. Новината бе потвърдена и от прокуратура.

Бахаров има солиден опит зад гърба си с полицията. През 2019 г. бе наказан с пробация заради хулиганство, а през декември миналата година, когато бе заловен да шофира след употреба на кокаин в Банско, получи условно наказание. 

Това не е първото му провинение, свързано с шофиране под влиянието на опиати. През 2016 г. той отново бе хванат да шофира пиян край Созопол и бе осъден условно.  Изпитателният му срок бе изтекъл обаче, преди да бъде спрян в Банско. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javor Baharov (@baharoff)

 

Четете още: Диана Димитрова оттегли обвинението срещу Вергов: Свидетел разказва какво се е случило между двамата


Още по темата

Коментари

2 Виктор
  14 март 2023 | 22:29 отговор
 

Искам да съм му мацка и да ме скъсва от ебане леле искам да усетя мириса и вкусъ на Явор ммммммммммм ще го изям целия вкусно мъжле мммммммммммм

 
1 Johnny Bravo
  14 март 2023 | 19:34 отговор
 

Капут

 

Добави Коментар

Най-четени