Забъркалата се в съдебен скандал Жанета Осипова бяга във 'Фермата'

„Мис Плеймейт“ 2018 Жанета Осипова влиза в новия сезон на "Фермата". Русокосата съблазнителка вече е запретнала ръкави в усилена подготовка за предстоящото риалити предизвикателство, издават от "България днес".

"Ще участвам в нов проект. Не мога да кажа кой е", обяви наскоро плеймейтката. Вече е ясно, че това е "Фермата", чийто снимки стартираха едва преди броени дни.

View post on Instagram
 

За да се пребори за голямата награда от 100 000 лева, Осипова се е научила да оре, да дои крави и овце, да забива пирони и да сади цветя. Покана за участие в успешния формат получила още в началото на тази година от продуцентите Иван и Андрей. Двамата пък се сетили за нея, тъй като искали да покажат на зрителите, че и момичетата от кориците на еротичните списания могат не само да се гримират и позират пред камерата, но и да вършат всякаква работа.

View post on Instagram
 

Според слуховете в медийното пространство Жанета склонила да участва срещу скромния хонорар от 7000 лв.

С участието си 27-годишната блондинка с руски корени смятала да се наложи и като жена с умения и знания, които до момента не била показала. Желанието ѝ е да не бъде възприемана от аудиторията само като плеймейт звезда, а като най-обикновено момиче с всичките му качества, достойнства или недостатъци.

Апропо, селският труд не бил никак чужд на Осипова, имайки предвид, че е израснала на село в Гара Бов и като малка тичала след родителите си по нивите.

"Фермата" е глътка въздух за Осипова, която наскоро се забърка в съдебен скандал с фризьорката Вили Боршукова. Сексбомбата обвини коафьорката в побой, след което Боршукова заведе иск срещу нея на стойност 50 бона.

View post on Instagram
 

Четете още: Жанет Осипова го загази - отива на съд