Забъркалата се в съдебен скандал Жанета Осипова бяга във 'Фермата'

06 август 2020 | 11:35
6369
3
Снимки: Instagram
3

„Мис Плеймейт“ 2018 Жанета Осипова влиза в новия сезон на "Фермата". Русокосата съблазнителка вече е запретнала ръкави в усилена подготовка за предстоящото риалити предизвикателство, издават от "България днес".

"Ще участвам в нов проект. Не мога да кажа кой е", обяви наскоро плеймейтката. Вече е ясно, че това е "Фермата", чийто снимки стартираха едва преди броени дни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Скъпи приятели, налага се да отсъствам за неопределен период от време. Комуникацията с вас ще ми липсва безумно. Надявам се, когато отново се срещнем да се поздравим с още по-искрена усмивка на лица и с още повече любов и топлина! Пазете се, пазете и другите и правете добро, за да осмислите живота си. Не забравяйте, че животът и красотата са въпрос на гледна точка. Сами избираме как и дали да ги виждаме. С нас или без нас -светът продължава да се върти! P.S Always do what you are afraid to do. #janetaosipova Thanks: @ivailokolev @victoriasirakovaphotographer @michelemickeey

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on

За да се пребори за голямата награда от 100 000 лева, Осипова се е научила да оре, да дои крави и овце, да забива пирони и да сади цветя. Покана за участие в успешния формат получила още в началото на тази година от продуцентите Иван и Андрей. Двамата пък се сетили за нея, тъй като искали да покажат на зрителите, че и момичетата от кориците на еротичните списания могат не само да се гримират и позират пред камерата, но и да вършат всякаква работа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ръце завързани в чаршафи.. Чаршафи фантазии.. Поглед-огледало.. Освирепял. Жанета Осипова #janetaosipova #photomodel #photography #professionalphotomodel #fashion #advertising #sexy #girl #photooftheday #perfection #artphoto #womanslook #beauty #beautifulgirls #beautyqueens4ever #beautifulbodies #bestgirls #bestbodies #playmate #winner Credits: @janetaosipova/ professional photo model @denismutlu / photographer . Attn. professionals: My portfolio... Collaborations... Photoshoots requests... https://janetaosipova.com . Commercial advertising: photo-model@janetaosipova.com Business requests: office@janetaosipova.com . Photo shoot sessions - by schedule only!

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on

Според слуховете в медийното пространство Жанета склонила да участва срещу скромния хонорар от 7000 лв.

С участието си 27-годишната блондинка с руски корени смятала да се наложи и като жена с умения и знания, които до момента не била показала. Желанието ѝ е да не бъде възприемана от аудиторията само като плеймейт звезда, а като най-обикновено момиче с всичките му качества, достойнства или недостатъци.

Апропо, селският труд не бил никак чужд на Осипова, имайки предвид, че е израснала на село в Гара Бов и като малка тичала след родителите си по нивите.

"Фермата" е глътка въздух за Осипова, която наскоро се забърка в съдебен скандал с фризьорката Вили Боршукова. Сексбомбата обвини коафьорката в побой, след което Боршукова заведе иск срещу нея на стойност 50 бона.

 

Четете още: Жанет Осипова го загази - отива на съд

Още по темата

Коментари

3
  10 септември 2020 | 11:55 отговор
 

АЙДЕ ГРОЗНА КУРВО,ПРЕГРИЗИ ИМ ГЪРЛАТА ЗА ПАРИЧКИТЕ,ЩЕ ТИ ТРЯБВАТ КАТО ТЕ ОСЪДЯТ СВИРКО ДОЛНА!!!

 
2 Рени
  04 септември 2020 | 18:42 отговор
 

Аман от проститутки!

 
1 kur
  07 август 2020 | 01:51 отговор
 

Kurvooooooooooo

 

Добави Коментар

Най-четени