В откровено интервю пред австралийското телевизионно предаване The Sunday Project английската футболна звезда Дейвид Бекъм, за първи път и без много увъртания призна, че бракът му с Виктория Бекъм не е лесен. Реакцията на съпругата му не закъсня и тя, по твърденията на близък до нея източник, плакала цели два дни.

Настоящата бизнесдама се почувствала толкова унизена и засрамена, че дори визията ѝ се била променила и изглеждала като "разбита на парчета", пише Sun. „Когато Виктория получи предварителните материали от интервюто на Дейвид, тя беше напълно съсипана. Нямаше представа защо той би казал такива безчувствени неща и публично да я унижи по този начин. Както можете да си представите, това беше като взрив на атомна бомба в семейство Бекъм. Тя беше на парчета и прекара следващите два дни в сълзи. Ако кажа, че това не беше най-добрата ѝ седмица, ще е твърде малко“, разкрива източникът, цитиран от изданието.

Припомняме, че Дейвид и Виктория си казаха заветното „Да“ през 1999 г.. Днес те се радват на трима синове и една дъщеря и са все така неразделни. Или поне на първи поглед.

„Бракът с Виктория е постоянна и упорита работа. Когато сте заедно от толкова дълго време, колкото ние, романтичните взаимоотношения няма как да не се усложнят“, признава Дейвид.

Бившият капитан на националния отбор на Англия заяви още, че с годините решаването на проблемите в брака ставало по-трудно и тежко.

Няколко седмици преди признанията на Бекъм съпругата му обсъди брака им с журналисти от Vogue. В своето интервю тя сподели, че двамата с Дейвид са свикнали да игнорират маловажните неща и продължават да гледат в една посока. Бившата членка на групата Spice Girl поясни още, че с времето с любимия си са се сплотили толкова здраво, че дори са станали по-силни, когато са заедно.

Ако сравним двете изказвания – това на футболиста и това на певицата, няма как да не се съгласим, че между тях има определено противоречие. И двамата обаче са категорични, че тайната на дългия им брачен живот е уважението към всичко, което е свързано със семейството и най-вече с децата.

Говори се обаче, че в отношенията на Дейвид и Виктория има криза и то не отскоро. Източници разказват, че звездите дори били пред развод, но заради появата на пето дете, тези разговори били стопирани. Новината за увеличаване на семейството така и не е потвърдена от Виктория и Дейвид.

След интервюто на Дейвид Бекъм рискът проблемите между двамата да се задълбочат може да стане още по-голям, имайки предвид реакцията на съпругата му. Само два дни след това Виктория публикува свои снимки в Инстаграм от германския балнеокурорт Баден-Баден. Според близки там тя ходила на терапевтични курсове със специалисти, за да се отърси от негативните емоции и причинената обида от съпруга си.

Четете още: Виктория Бекъм: С Дейвид сме по-силни, когато сме заедно